FORTUNA

Aplicație Android

Live Chat! Start chat
Ai o notificare! Start chat
100% bonus la înregistrare pentru loteriile internaționale

100% bonus la înregistrare pentru loteriile internaționale

Pe fortuna.ro ai un motiv în plus să joci la loteriile internaționale cu extrageri zilnice. Bilele norocoase din Grecia, Italia sau Polonia te pot face fericit la orice oră, dacă stai conectat pe telefon, tabletă sau laptop! În plus, acum primești bonus de până la 100 lei, la înregistrarea contului tău online.


Este simplu! Trebuie doar să te înregistrezi, să depui și să joci. Ai bonus de 100% la prima depunere, până la 100 lei, care poate fi utilizat exclusiv pe secțiunea loto. La îndeplinirea a 50% din rulaj, vei primi 50% din bonus. La completarea rulajului, vei primi restul de 50%. Depunerea minimă care îți aduce bonusul pentru loto este de 25 lei. De aici încolo, inspirația ta este tot ce contează.

Ține cont că bonusul poate fi revendicat doar dacă ai efectuat o depunere pe platforma online fortuna.ro sau în aplicația Sport Fortuna, iar valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primei depuneri, până la maximum 100 lei. Condițiile de acceptare a bonusului:

  • 3 zile la dispoziție pentru acceptarea bonusului
  • 3 zile la dispoziție pentru a activa bonusul
  • 3 zile la dispoziție pentru a face depunerile
  • 10 zile la dispoziție pentru a rula bonusul după efectuarea celor 3 pași
  • Rulajului bonusului este de x12 valoarea bonusului

Pentru a vizualiza bonusul, trebuie să intri în contul tău de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil. Bonusul va fi vizibil în secțiunea "Istoric Bonusuri Pariuri". Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca toate cerințele de rulaj să fie îndeplinite. Hai să descoperi o lume întreagă de câștiguri! Multă baftă!

Se trimite biletul…