FORTUNA

Aplicație Android

Live Chat! Start chat
Ai o notificare! Start chat
Așa, DA! Când îți merge bine sistemul la loto, e simplu să faci bani cu 1 RON

Așa, DA! Când îți merge bine sistemul la loto, e simplu să faci bani cu 1 RON

Ne bucurăm mult să vedem jucători fericiți, fiindcă aceasta este "cheia" jocului - distracția. Și câștigul, recunoaștem. Recent, am rămas impresionați de un bilet cum nu vezi în fiecare zi la pariuri. Bilet de loto, plasat în agenție, doar cu un leu. Cotă 7.951 și 7 din 7 numere intuite corect!

A fost petrecere în agenția Fortuna din Giurgiu, în care un jucător norocos a intuit corect 7 numere din 7, la o extragere Italia 10e Lotto 20/90. Probabil că el merge pe această strategie de mai mult timp, fiindcă pariul pare bine gândit și calculat: a fost plasat cu sistem 5/7, 6/7 și 7/7, în speranța că măcar 5 numere vor ieși la extragerea de la ora 22:00. La final, toate cele 7 numere alese au fost norocoase! La ora 22:01:20, câștigătorul nostru se bucura alături de familie, cu biletul în mână.

Vă dezvăluim și numerele câștigătoare, poate vor face bani și pentru voi, în viitor: 31, 32, 33, 34, 35, 38 și 39. Se vede treaba, e un șir care a mai fost jucat și care merită din plin câștigul de 7.951,78 RON. Un singur gând a mai trecut prin mintea jucătorului nostru: cum ar fi fost dacă miza era ceva mai mare, poate 5 sau 10 RON? Rămâne de văzut, că extragerile la loteriile internaționale au loc în fiecare zi, din minut în minut, fără oprire. Fie că joci online, fie că te prezinți la agenția ta favorită! 

Se trimite biletul…