FORTUNA

Aplicație Android

Biletele câștigătoare se plătesc în continuare

Biletele câștigătoare se plătesc în continuare

Îți mulțumim că ești clientul nostru și sperăm că ești sănătos și în siguranță.

Dată fiind situația specială și noile prevederi și directive emise de Guvernul României referitoare la Covid 19, toate agențiile sunt închise pe o perioadă încă nedeterminată.

Dar, stai liniștit.

Toate biletele câștigătoare care expiră după data de 18 martie 2020 se vor plăti în continuare! Iată ce ai de făcut pentru a intra în posesia câștigului tău.

  1. Contactează departamentul Relații Clienți prin email la adresa [email protected] sau prin chat-ul online pe efortuna.ro.
  2. Departamentul Relații Clienți îți va cere să trimiți prin email următoarele documente:
  • o poză completă și color a unui act de identitate valid;
  • poza față/ verso a biletului, iar pe verso să fie completate datele personale și semnătura.
  • un extras de cont în format tipizat sau captură din e-banking din care sa reiasă codul IBAN, numele titularului și numele bancii;
  • declarație pe propria răspundere precum că biletul vă aparține – O POȚI DESCĂRCA DE AICI.
  • Vă rugăm să țineți cont că: “Alterarea, ștergerea ori modificarea oricăror date de pe bilet atrage imposibilitatea plății în modalitatea prezentată, iar plata se va amâna până la data ridicării restricțiilor actuale și a redeschiderii agențiilor”.

 

De îndată ce ai trimis documentele de mai sus, echipa noastră le va verifica, valida și le va trimite spre plată Departamentului Financiar. Vei fi informat de îndată ce biletul tău a fost trimis către plată. Te asigurăm că vom face tot posibilul pentru ca întreg procesul să dureze cât mai puțin.

 

Totuși, te rugăm să ai răbdare – dată fiind situația specială în care ne aflăm, în unele cazuri, procesul de plată s-ar putea să dureze ceva mai mult, chiar câteva zile. Ține cont că, în cazul în care nu ai un cont bancar și nici nu dorești să îți deschizi unul, vei putea să îți încasezi câștigurile din agenții, de îndată ce acestea vor fi redeschise (la o dată hotărâtă conform hotărârilor Guvernului României).

 

Îți mulțumim pentru fidelitate și înțelegere. Rămâneți în siguranță!