FORTUNA

Aplicație Android

Live Chat! Start chat
Ai o notificare! Start chat
Cotă de 6284 prinsă pe meciurile de fotbal din weekend, cu Mega Bonus Dublu

Cotă de 6284 prinsă pe meciurile de fotbal din weekend, cu Mega Bonus Dublu

Mai rar așa ceva! O cotă de 6284.23 prinsă într-o agenție Fortuna din Roman, județul Neamț, ne-a dat pe spate weekendul trecut! Jucătorul nostru a intuit 14 rezultate corecte din 14 și a avut pe bilet două promoții "clasice": Pariu Șansă și Mega Bonus Dublu.

A mizat doar 5 lei (4.76 lei după taxa de administrate) și a câștigat 29.924,9 lei, la o cotă amețitoare, dar cu inspirație și luciditate maximă. Se vede treaba, jucătorii din agențiile Fortuna se pricep la fotbal, nu glumă! Altfel, chiar n-ai avea șanse să prinzi așa ceva... 

Aventura de weekend a început cu meciurile de pe 27 august, de vineri. Jucătorul de la Fortuna a luat pe victoria Valenciei cu Alaves (cotă 1.84) și pe succesul lui Inter la Verona (cotă 1.63, cu o revenire senzațională a milanezilor). Pe tichet s-au regăsit și meciuri de rang "secund" precum 1 la Fredericia - Fremad Amager (cota 1.50), 2 la Resovia - Kielce (cota 2.90) și 1 la Nurnberg - Karlsruhe (cota 2.13).

După ce îți ies astfel de cote, restul devine mult mai simplu! Sâmbătă, pe bilet s-au regăsit victoriile lui Marseille (cu St. Etienne), QPR (cu Coventry) și Bodo/Glimt (cu Tromso). Cote bune, emoții mari, satisfacție pe măsură.

Până duminică, biletul era încă în picioare. Au mai rămas doar câteva evenimente, iar "lovitura de grație" a dat-o chiar Barcelona: victorie cu Getafe, la cotă specială de 1.42 și petrecerea s-a declanșat la Roman, cu cel mai spectaculos câștig al lunii august.

Așa e frumos: să joci puțin, să ai inspirație și să câștigi mult, pe echipele tale favorite! Pentru efort și recunoaștere, am adăugat și noi pe bilet o cotă de 1.40, cu promoția Mega Bonus Dublu. 

În total, peste 6100 de euro câștigați din "nimic", doar datorită șansei și a cunoștințelor despre ligile fotbalistice ale Europei. Iată, cine are minte, face bani la pariuri cu orice ofertă! 

Se trimite biletul…