FORTUNA

Aplicație Android

Live Chat! Start chat
Ai o notificare! Start chat
Cum a câștigat 2 milioane de euro la Fortuna: Am stat 3 ore să fac biletul

Cum a câștigat 2 milioane de euro la Fortuna: Am stat 3 ore să fac biletul

Un parior din Horezu, județul Vâlcea, a găsit răspunsul la întrebarea care se află de mulți ani pe buzele românilor: ”Cum să devii milionar în euro peste noapte?”. Cu multă inspirație, meciuri și pronosticuri alese atent, dar și o doză de noroc din partea zeiței Fortuna, Dragoș a câștigat aproape 2 milioane de euro net. Este cel mai mare câștig la pariuri sportive plătit vreodată în România.

Magie, noroc sau inspirație, un lucru e clar: viața acestui parior s-a schimbat radical! Nebunia a început pe 28 decembrie 2022, când Dragoș, un asistent medical de 29 de ani, a intrat în agenția Fortuna din Horezu. Combinația câștigătoare conține 30 de evenimente din baschet, fotbal și volei. A avut încredere de la început în alegerile sale și a presimțit parcă ce urma să se întâmple.

Două zile mai târziu, aproape de miezul nopții, a început bucuria. Câștigul total s-a ridicat la 15.500.000 lei, adică peste 3 milioane de euro. După împozitare, tânărul a rămas în buzunar cu frumoasa sumă de 9.766.550 lei, adică aproape 2 milioane de euro.

Felicitări, Dragoș! Cum au fost aceste zile pentru tine, după ce ai câștigat aproape 2 milioane de euro?
Au fost destul de agitate. M-au felicitat foarte mulți oameni. M-au sunat, mi-au dat mesaje și mi-au zis că se bucură pentru mine și pentru câștigul meu.

Povestește-ne puțin despre biletul câștigător și care e de obicei strategia ta la pariuri
Eu gândesc foarte mult biletele. Stau poate și 2-3 ore să fac un bilet. La acest bilet am simțit că voi câștiga de la început. Am avut de ales din mai multe sporturi: handbal, baschet, volei și tenis. Mi-am propus să aleg 20-30 de meciuri și am ales câte 2-3 meciuri din fiecare ligă de baschet. Am stat să gândesc acest bilet 3 ore. De obicei fac două bilete. Unul care să conțină câștigul maxim și altul cu un câștig mai mic, în jur de 10.000 de lei. Cam asta e strategia mea. De 7 ani joc la pariuri și urmăresc foarte mult sport. Îmi place să pariez în special pe rezultatul primului sfert, la baschet. Le recomand pariorilor să joace cumpătat și să investească maxim 10% din venituri în pariuri sportive.

Cum ai trăit ultimul meci? Ai avut emoții mari?
La ultimul meci, o partidă de volei din Germania, echipa pe care pariasem a condus cu 1-0 și 2-1 la seturi. Apoi adversarii au făcut 2-2 și în setul decisiv am avut foarte mari emoții. Echipa mea a fost condusă cu 2-0 la puncte, dar apoi a întors scorul și s-a terminat 15-8. Așa am câștigat 2 milioane de euro. Nu am dormit apoi toată noaptea. Nu-mi venea să cred că am câștigat această sumă. De când joc la pariuri am visat că voi câștig o sumă foarte mare și mă bucur că mi s-a împlinit visul.

De ce pariezi la Fortuna?
Îmi place să pariez la Fortuna pentru că toată experiența de pariere este una mult mai ridicată față de alte case. Mi-am făcut de curând cont și pe platforma online. Am pariat și acolo de multe ori, dar prefer să pariez în agenție pentru că e mult mai palpabil totul. 

Ce vei face cu banii pe care i-ai câștigat?
O să-mi cumpăr o mașină, cred că și o casă și o să mă gândesc în ce voi investi banii. Nu vreau să arunc cu banii, voi fi foarte cumpătat. Nu cred că îmi voi lua o mașină mai scumpă de 20.000 de euro.

Fortuna România reprezintă promisiunea distracției și a siguranței pariului tău. Experiența Fortuna este unică, grație multitudinii de opțiuni pe care ți le oferă, atât în cele peste 700 de agenții din toață țara, cât și online pe www.fortuna.ro.

Se trimite biletul…