FORTUNA

Aplicație Android

Live Chat! Start chat
Ai o notificare! Start chat
Ești pe cai mari la Fortuna! Pariază englezește, pe competițiile de top din întreaga lume

Ești pe cai mari la Fortuna! Pariază englezește, pe competițiile de top din întreaga lume

Pentru că la Fortuna ai parte de o lume întreagă de câștiguri, din oferta noastră nu puteau lipsi cursele reale de cai! Spectacolul de pe circuitele din Marea Britanie, Franța, SUA, Australia și Hong Kong sunt la un click distanță, pentru că fortuna.ro îți pune la dispoziție evenimente zilnice!

Luni, 11 mai, s-au reluat cursele de cai din Franța, pe legendarul circuit de la Longchamp. Am asistat inclusiv la o cotă câștigătoare de 16.00, la capătul unei reuniuni din care n-au lipsit adrenalina și suspansul. Așadar, zi de zi ai în ofertă competiții din întreaga lume, cu zeci de curse reale în ofertă.

Odată cu startul competițiilor de tradiție din Marea Britanie, oferta de pe efortuna.ro va fi și mai bogată, iar AICI puteți miza la cote mari pe victoriile cailor preferați sau pe clasarea lor pe podium. Cursele de cai nu se opresc, pentru că reuniunile din SUA și Australia se desfășoară la orele nopții în România. Mai bine zis, ai parte de distracție pe circuitele din întreaga lume, non-stop!

Intră în lumea pariurilor pe curse de cai!

Nu e greu să intri în lumea fascinantă a pariurilor pe cursele de cai. Fiecare cursă aparține unei anumite categorii, cu clasamente și statistici proprii. Un jocheu poate călări până la 4 cai diferiți într-o zi, aceștia reprezentând elementul "versatil" al competițiilor. Ca și caii, jocheii sunt clasificați după diverși indici și statistici, iar clasamentul cailor este, evident, diferit de cel al jocheilor. 

Cele mai interesante concursuri sunt cursele de "handicap", în care concurează cai de abilități diferite. Pentru a compensa diferențele de valoare, cailor mai valoroși li se atribuie un "handicap de greutate". Mai precis, aceștia poartă sub șa greutăți de 1 kg, 3 kg sau 5 kg, pentru a le îngreuna sprintul, oferind o șansă suplimentară cailor cotați mai slab, care nu poartă greutatea. Conform regulilor de concurs, cursele pot fi de sprint sau de obstacole, cu particularitățile de rigoare.

Mai punctăm faptul că majoritatea circuitelor de curse de cai sunt ovale, excepție făcând locații precum Ascot sau Cheltenham, cele mai prestigioase din Marea Britanie. Se aleargă pe două suprafețe: iarbă (turf) sau nisip (tapeta). Cursele pe nisip sunt mai dificile, deoarece caii accelerează mai greu, pe o suprafață mai dură. O pistă cu iarbă e favorabilă vitezei! Descoperi pasiunea pentru cursele de cai zi de zi, pe efortuna.ro, unde pariezi la cele mai mari cote! 

Se trimite biletul…