FORTUNA

Aplicație Android

Live Chat! Start chat
Ai o notificare! Start chat
Trăiește fotbalul adevărat: până la 50 de lei cashback!

Trăiește fotbalul adevărat: până la 50 de lei cashback!

Joacă "acoperit" pe cele mai spectaculoase meciuri din celemai tari campionate: Liga 1, La Liga, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1. Pentru biletele necâștigătoare plasate în condițiile campaniei, primești 25% înapoi.


Perioada campaniei
Promoția se derulează în zilele de 5, 6 și 7 noiembrie
Mecanismul campaniei
Pentru a primi acest bonus, participanții trebuie să plaseze un bilet de tip prematch la pariuri, pe website-ul www.efortuna.ro și/ sau în aplicația de sport Fortuna.
Biletele eligibile trebuie să conțină minimum 1 eveniment din unul dintre campionatele de fotbal: Liga 1, La Liga, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1.
Biletele eligibile trebuie să aibă de asemenea cotă minimă de 1.8/bilet. 
Miza minimă utilizabilă cu acest bonus este de 40 lei.
Miza maximă utilizabilă cu acest bonus este de 200 lei.
Premiile campaniei
În această campanie vor fi disponibile 3 bonusuri de tip cashback 25%, câte unul în fiecare dintre cele 3 zile, conform condițiilor de îndeplinire ale campaniei.
În cazul în care jucătorul pierde 1 bilet plasat cu miza de 40 lei, acesta va primi bonus cashback de 25%, respectiv 10 lei.
În cazul în care jucătorul pierde 1 bilet plasat cu miza de 200 lei, acesta va primi bonus cashback de 25%, respectiv 50 lei.
Acordarea bonusurilor
Bonusurile se adaugă automat pe bilet tuturor clienților eligibili care îndeplinesc cerințele promoției.
Termeni și condiții generale
Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.efortuna.ro. 
Jucătorii eligibili pentru această ofertă sunt cetățenii români și toți cetățenii care au rezidență română.
În cazul în care un jucător deschide mai multe conturi cu scopul de a revendica acest bonus de mai multe ori, aceste conturi vor fi închise, iar fondurile vor fi reținute.
Jucătorii ale căror conturi au fost închise înainte de data acordării bonusului nu se vor califica pentru primirea acestuia.
Această campanie nu se cumulează cu alte campanii.
Vă rugăm să rețineți că puteți dispune de un singur bonus pe rând în secțiunea bonus a contului dvs. Alte bonusuri pot fi în așteptare. După ce ați terminat cerințele de rulare ale unui bonus, veți putea începe cerințele de rulare pentru bonusul următor.
Fortuna poate să anuleze, să șteargă, să modifice sau să suspende în orice moment această promoție sau să modifice termenii și condițiile din orice motiv, inclusiv din motive tehnice care pot fi, dar nu se limiteaza la, virusi cibernetici, bug-uri, manipulări ale sistemului sau defecțiuni tehnice, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.efortuna.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
În cazul în care Fortuna consideră că un jucător folosește tactici de pariere la cote cu risc minimal pentru a îndeplini cerințele de acordare a bonusurilor, acestuia i se vor anula toate bonusurile și câștigurile obținute prin intermediul acestora. Astfel de tactici includ, fără a se limita la, parierea pe roșu sau negru, pe numere pare sau impare, etc.
Fortuna își rezervă dreptul de a revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, din orice motiv. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii sau sisteme de joc pe care Fortuna le consideră a fi abuzive, ne rezervăm dreptul de a revoca dreptul clientului la promoție și de a-i retrage bonusul.
În cazul în care există divergențe între opinia jucătorului și a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.
Fortuna își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
Prin participarea la această promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
Se aplică termenii și condițiile generale Fortuna.