FORTUNA

Aplicație Android

Live Chat! Start chat
Ai o notificare! Start chat
E bine, e foarte bine, cade Jackpotu’ pe tine

E bine, e foarte bine, cade Jackpotu’ pe tine

O zi ca oricare alta. Muncă, masă, casă, prieteni, cazinou. Mai sunt și unii care încep pe dos – bravo lor că schimbă rutina -, important e să nu uiți să le faci pe toate că nu știi de unde sare un câștig. De pildă ... un jackpot!
Uite, să vezi, unui client Fortuna care dă zilnic prin cazinoul online, i se așează lucrurile nemaipomenit. Are 1.350.000 de lei în contul de joc, din care 1.244.721 de lei i-au venit brusc.

L-au lovit de nu mai știe de el. A jucat Zodiac Wheel la EGT și la un spin banal, ca oricare altul, a început să-i cânte telefonul de jackpot și de bucurie. Cât i-a luat să conștientizeze ce i s-a-ntâmplat, banii au fost deja în cont. Acum poate să-i retragă oricând și să-și facă liniștit o viață mai bună și mai frumoasă.

Asta e când ești client Fortuna, trebuie să accepți și câte un jackpot de peste 1 milion de lei, chiar și mai mult. Și când te gândești că jackpot-urile astea la Fortuna se umflă mai rău decât contorarele de la curent și gaze ... parcă, patrcă merită să le alergi un pic. Te așteptăm la mai bine.

Se trimite biletul…