FORTUNA

Aplicație Android

Live Chat! Start chat
Ai o notificare! Start chat
Române, ți s-a pregătit deja ceva. De azi depui 20 și scoți 45.000!

Române, ți s-a pregătit deja ceva. De azi depui 20 și scoți 45.000!

Vorba aia – și când ne-o lovi câștigul, la Fortuna să fie. Pentru că am modificat limitele de depunere. Ca să-ți fie și mai bine și mai ușor să câștigi cu Fortuna online și în agenții. Le-am coborât de la 25 de lei, la 20 de lei.

 

Dacă ai impresia că 5 lei sunt de ‘colo, îți reamintim că săptămâna trecută am avut câștigător de Jackpot (904 mii lei) cu un spin de 0.8 lei. Acum imaginează-ți câte spinuri câștigătoare poți să dai din 5 lei diferență. Sau câte bilete de 1 leu la pariuri poți să pui, cu 300.000 de lei câștig, dintr-o singură depunere (20, da, știm). Și am luat și ‘problema’ asta în calcul.


Dacă faci bani grei, cum îi iei? Păi am crescut și dincolo limita, la retrageri. Ai acum 45.000 de lei pe zi. În rest, cum știi. Avem fotbal, tenis, baschet, handbal și toate sporturile din lume, prematch și live. Și poți să le vezi live pe cele mai importante. Iar în cazinou, rămâne totul wow. Cu sloturi, jocuri de masa, live casino cu ruletă și Blackjack, multiplictoare de câștiguri, jackpot-uri mare nebunie și tot ce vrei din loterii internaționale și virtuale. E bine, e bine, e foaaarte bine.

Se trimite biletul…