FORTUNA

Aplicație Android

Live Chat! Start chat
Ai o notificare! Start chat
49.999 lei la Maraton: joci zilnic și câștigi!

49.999 lei la Maraton: joci zilnic și câștigi!

Pariază zilnic la Fortuna și intră în cursă pentru partea ta din marele premiu. 49.999 de lei cash așteaptă să fie împărțiți câștigătorilor.


Perioada campaniei
Promoția se derulează în perioada perioada 11.11.2021 ora 00:01 - 16.11.2021 ora 23:59
Mecanismul campaniei
Bonusul va fi împărțit în mod egal, jucătorilor care plasează în fiecare zi a promoției, cel puțin un pariu de tip prematch de cel puțin 25 lei pe o cotă minimă de 1.8/bilet pe secțiunea Sport, pe website-ul www.efortuna.ro și/ sau în aplicația de sport Fortuna, în perioada campaniei.
Doar jucătorii care au îndeplinit condiția în fiecare zi (6 zile) vor putea primi bonusul.
Pariurile de tip Maxicombi, Domino și Sistem nu sunt luate în calcul, deoarece cota finală suferă modificări la momentul validării biletelor. 
Premiile campaniei
În această campanie se vor acorda 49.999 lei Cash împărțiți în mod egal tuturor jucătorilor care au îndeplinit condițiile promoției.
Acordarea bonusurilor
Bonusul va fi acordat manual în data de 17.11.2021 sau în 48 ore de la finalizarea promoției.
Jucătorii au la dispoziție 3 zile sa accepte bonusul.
Bonusul este de tip Cash, fără condiții de rulaj.
Termeni și condiții generale
Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.efortuna.ro. 
Jucătorii eligibili pentru această ofertă sunt cetățenii români și toți cetățenii care au rezidență română.
În cazul în care un jucător deschide mai multe conturi cu scopul de a revendica acest bonus de mai multe ori, aceste conturi vor fi închise, iar fondurile vor fi reținute.
Jucătorii ale căror conturi au fost închise înainte de data acordării bonusului nu se vor califica pentru primirea acestuia.
Această campanie nu se cumulează cu alte campanii.
Vă rugăm să rețineți că puteți dispune de un singur bonus pe rând în secțiunea bonus a contului dvs. Alte bonusuri pot fi în așteptare. După ce ați terminat cerințele de rulare ale unui bonus, veți putea începe cerințele de rulare pentru bonusul următor.
Fortuna poate să anuleze, să șteargă, să modifice sau să suspende în orice moment această promoție sau să modifice termenii și condițiile din orice motiv, inclusiv din motive tehnice care pot fi, dar nu se limiteaza la, virusi cibernetici, bug-uri, manipulări ale sistemului sau defecțiuni tehnice, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.efortuna.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
În cazul în care Fortuna consideră că un jucător folosește tactici de pariere la cote cu risc minimal pentru a îndeplini cerințele de acordare a bonusurilor, acestuia i se vor anula toate bonusurile și câștigurile obținute prin intermediul acestora. Astfel de tactici includ, fără a se limita la, parierea pe roșu sau negru, pe numere pare sau impare, etc.
Fortuna își rezervă dreptul de a revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, din orice motiv. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii sau sisteme de joc pe care Fortuna le consideră a fi abuzive, ne rezervăm dreptul de a revoca dreptul clientului la promoție și de a-i retrage bonusul.
În cazul în care există divergențe între opinia jucătorului și a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.
Fortuna își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
Prin participarea la această promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
Se aplică termenii și condițiile generale Fortuna.