FORTUNA

Aplicație Android

Live Chat! Start chat
Ai o notificare! Start chat
Biletele câștigătoare din agențiile temporar închise se plătesc în continuare!

Biletele câștigătoare din agențiile temporar închise se plătesc în continuare!

Îți mulțumim că ești clientul nostru și sperăm că ești sănătos și în siguranță.

Dată fiind situația specială și ultimele directive emise de autorități referitoare la Covid 19, o parte din agențiile Fortuna pot fi închise pentru o perioadă nedeterminată.

Dar, stai liniștit.

Toate biletele câștigătoare care au fost jucate în agențiile momentan închise se vor plăti în continuare! Iată ce ai de făcut pentru a intra în posesia câștigului tău.

  1. Contactează departamentul Relații Clienți prin email la adresa [email protected] sau prin chat-ul online pe efortuna.ro.
  2. Departamentul Relații Clienți îți va cere să trimiți prin email următoarele documente:
  • o poză completă și color a unui act de identitate valid;
  • poza față/ verso a biletului, iar pe verso să fie completate datele personale și semnătura.
  • un extras de cont în format tipizat sau captură din e-banking din care sa reiasă codul IBAN, numele titularului și numele bancii;
  • declarație pe propria răspundere precum că biletul vă aparține – O POȚI DESCĂRCA DE AICI.
  • Vă rugăm să țineți cont că: “Alterarea, ștergerea ori modificarea oricăror date de pe bilet atrage imposibilitatea plății în modalitatea prezentată, iar plata se va amâna până la data ridicării restricțiilor actuale și a redeschiderii agențiilor”.

 

De îndată ce ai trimis documentele de mai sus, echipa noastră le va verifica, valida și le va trimite spre plată Departamentului Financiar. Vei fi informat de îndată ce biletul tău a fost trimis către plată. Te asigurăm că vom face tot posibilul pentru ca întreg procesul să dureze cât mai puțin.

 

Totuși, te rugăm să ai răbdare – dată fiind situația specială în care ne aflăm, în unele cazuri, procesul de plată s-ar putea să dureze ceva mai mult, chiar câteva zile. Ține cont că, în cazul în care nu ai un cont bancar și nici nu dorești să îți deschizi unul, vei putea să îți încasezi câștigurile din agenții, de îndată ce acestea vor fi redeschise.

 

Îți mulțumim pentru fidelitate și înțelegere. Rămâneți în siguranță!

Se trimite biletul…