FORTUNA

Aplicație Android

Live Chat! Start chat
Ai o notificare! Start chat
Bani de la noi! Pariază cu cea mai nouă promoție cashback!

Bani de la noi! Pariază cu cea mai nouă promoție cashback!

Preliminariile Cupei Mondiale vin cu o promoție nouă la Fortuna. Orice joci, ai de la noi "acoperire" pe biletele tale. Pentru tichetele pierzătoare plasate online primești 25% înapoi, în perioada 8 octombrie - 12 octombrie. Iată ce trebuie să faci ca să participi!

Perioada campaniei

Promoția se derulează în perioada 08 Octombrie 2021 ora 00:01 – 12 Octombrie 2021 ora 23:59.

Mecanismul campaniei

Pentru a primi acest bonus, participanții trebuie să plaseze un pariu de tip Prematch de minimum 3 evenimente, în perioada campaniei, pe website-ul www.efortuna.ro și/ sau în aplicația de sport Fortuna.

Biletele eligibile trebuie să fie de tip pre-match, cotă minimă de 1.8/ bilet, iar suma pariată pe bilet să nu fie mai mare de 100 lei.

Biletele eligibile trebuie să conțină minim 1 selecție din meciurile de calificare la Campionatul Mondial (Europa, Africa, Asia, America de Nord și Centrală, America de Sud).

Premiile campaniei

În această campanie se va acorda zilnic 1 bonus de tip 25% Cashback, care se adaugă pe bilet la plasarea unui bilet cu suma de maxim 100 lei, conform condițiilor de îndeplinire ale campaniei.

Bonusul de tip 25% Cashback, returnează jucătorului 25% cash din suma pariată  în cazul în care biletul este validat necâștigător.

Suma maximă returnabilă este de 25 lei, pentru un pariu de 100 lei.

Clienții pot beneficia de acest bonus 1 dată pe zi (5 zile în total).

Acordarea bonusurilor

Bonusurile se adaugă automat pe bilet tuturor clienților eligibili care plasează bilete conform cerințelor promoției.

Termeni și condiții generale

Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.efortuna.ro. 

Jucătorii eligibili pentru această ofertă sunt cetățenii români și toți cetățenii care au rezidență română.

În cazul în care un jucător deschide mai multe conturi cu scopul de a revendica acest bonus de mai multe ori, aceste conturi vor fi închise, iar fondurile vor fi reținute.

Jucătorii ale căror conturi au fost închise înainte de data acordării bonusului nu se vor califica pentru primirea acestuia.

Această campanie nu se cumulează cu alte campanii.

Vă rugăm să rețineți că puteți dispune de un singur bonus pe rând în secțiunea bonus a contului dvs. Alte bonusuri pot fi în așteptare. După ce ați terminat cerințele de rulare ale unui bonus, veți putea începe cerințele de rulare pentru bonusul următor.

Fortuna poate să anuleze, să șteargă, să modifice sau să suspende în orice moment această promoție sau să modifice termenii și condițiile din orice motiv, inclusiv din motive tehnice care pot fi, dar nu se limiteaza la, virusi cibernetici, bug-uri, manipulări ale sistemului sau defecțiuni tehnice, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.efortuna.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

În cazul în care Fortuna consideră că un jucător folosește tactici de pariere la cote cu risc minimal pentru a îndeplini cerințele de acordare a bonusurilor, acestuia i se vor anula toate bonusurile și câștigurile obținute prin intermediul acestora. Astfel de tactici includ, fără a se limita la, parierea pe roșu sau negru, pe numere pare sau impare, etc.

Fortuna își rezervă dreptul de a revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, din orice motiv. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii sau sisteme de joc pe care Fortuna le consideră a fi abuzive, ne rezervăm dreptul de a revoca dreptul clientului la promoție și de a-i retrage bonusul.

În cazul în care există divergențe între opinia jucătorului și a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.

Fortuna își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la această promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Se aplică termenii și condițiile generale Fortuna.

Se trimite biletul…