FORTUNA

Aplicație Android

Live Chat! Start chat
Ai o notificare! Start chat
ING introduce comisioane noi, pe care le poți evita la Fortuna

ING introduce comisioane noi, pe care le poți evita la Fortuna

La Fortuna ne-am asumat responsabilitatea de a oferi jucătorilor cea mai bună experiență online.

Fie că preferi pariurile sportive sau jocurile de cazino, la Fortuna fondurile tale sunt întotdeauna în siguranță, indiferent de sumele depuse și jucate. Însă, începând cu data de 25 mai, clienții ING trebuie să țină cont de comisioanele suplimentare aplicate de către banca lor. Comisioanele vor fi aplicate tuturor tranzacțiilor de depunere de pe platformele de pariuri sportive și jocuri de cazino.

Pentru depunerile efectuate cu un card ING se va aplica automat un comision în valoare de 3.9 lei per tranzacție, plus 1.9% din suma tranzacției pentru tranzacții cu cardul de lei. Totodată, ai un comision de 0.8 euro plus 1.9% din sumă, pentru tranzacțiile cu cardul bancar de euro.

Însă, deși ai card la ING, poți evita aceste noi comisioane aplicate de către banca ta prin utilizarea metodelor de plată acceptate pe efortuna.ro și casino.efortuna.ro! Ți-am pus la dispoziție mai multe variante accesibile, fiindcă vrem să te bucuri la maximum de distracția din aplicații.

Astfel, poți depune în contul tău de joc până la 50.000 de lei, fără taxe suplimentare, în orice agenție Fortuna din orașul tău! Tot din agenție îți poți retrage fondurile din contul online, instant și gratuit. Alternativ, poți folosi portofelele electornice Neteller, Skrill sau Paysafecard, care îți oferă de asemenea retrageri rapide din cont, cu un comision de doar 1%.

Vezi aici toate Metodele de Plată

Se trimite biletul…