FORTUNA

Aplicație Android

Live Chat! Start chat
Ai o notificare! Start chat
Te pricepi la pariuri? Prinde și tu o cotă de 3019 și te facem celebru la Fortuna!

Te pricepi la pariuri? Prinde și tu o cotă de 3019 și te facem celebru la Fortuna!

Jos pălăria, domnule! E tot ce putem să spunem după ce am plătit un câștig regesc pe fortuna.ro, la finalul unei seri de pomină în Conference League, în turul 1 preliminar.  

Mai exact, un jucător inspirat a pus 10 lei pe o cotă de 3019.66, care a ieșit câștigătoare: 19 evenimente corecte din 19 jucate! Fără bonus, dar cu multă pricepere și un dram de șansă (fără de care nu s-ar fi declanșat petrecerea).

Jucătorul nostru n-a avut nevoie de câștigul "de consolare" de la Lucky Loser: tot ce a pus pe bilet a ieșit, iar data de 8 iulie va rămâne în istorie pentru el. Să începem cu "începutul": în aceas zi, la ora 13:54, fix după masa de prânz, norocosul nostru și-a plasat biletul. În fine, scorurile din tur au fost cum au fost, dar totul s-a jucat de fapt în manșa a doua.

Primul meci de Conference League de pe 15 iulie a început la ora 18:00, un oarecare Ljepaja - Struga, la care omul nostru a luat pe calificarea letonilor. Cotă 1.60, scor final 1-4, deci eveniment câștigător.

La ora 19:00 avea pe calificarea lui KuPS Kuopio, la cotă 1.30. Ups, scor final 5-0 pentru finlandezi și povestea mergea mai departe. Unul câte unul, meciurile au ieșit "verzi": calificare Petrocub, calificare Puskas Academia, calificări FC Honka, Zilina, Breidablik, Drita, Bohemians, Plovdiv, Suduva și Vllaznia. Cote de la 1.20 la 1.78 - un bilet "cuminte", cu favoriți care au "livrat" pe bandă. 

E o poveste de succes: cum să pui doi euro pe un bilet de cotă 3019, care îți aduce înapoi peste 6000 de euro. Mai exact, 30.196 lei, bani cu care îți faci cel mai tare concediu și mai faci și cinste prietenilor.

De biletul acesta cu siguranță vor mai auzi cu toții: "Mai ții minte când am luat 300 de milioane la Fortuna, cu biletul ăla de 19 meciuri? Luasem pe Trnava, Zilina, Drita..." Bravo! 

Se trimite biletul…